Professionele car cleaning in Almere

Uw auto zo lang mogelijk mooi houden? Car cleaning draagt bij aan een fraai aanzicht van uw auto. Bovendien blijft de waarde langer behouden als het interieur en de buitenzijde regelmatig schoongemaakt worden.

Naast onderhoud, APK en reparatie voor ieder voertuigbieden wij tevens professionele car cleaning in onze garage in Almere, Flevoland. Een snelle service voor de totale reconditioning van personen- en bedrijfsauto's. 

Voor veel mensen is hun auto meer dan alleen een vervoermiddel. Het is dan ook logisch om af en toe stil te staan bij de aanblik van de auto. Bij verkoop of inruil is de uiterlijke conditie van uw auto een factor die de hoogte van de (inruil)prijs bepaalt. Ook voor de leaserijder is het belangrijk om de auto netjes in te leveren i.v.m. eigen risico’s en boetes voor het vies inleveren van de auto. 

Het gebruik van uw auto laat sporen achter op de lak, de velgen en het interieur. Gewoon wassen, afsoppen en stofzuigen helpen onvoldoende. Ook vanwege de verandering van synthetische naar watergedragen lakken (kwetsbaarder!) is onderhoud steeds belangrijker geworden . Het is nu mogelijk om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Zowel van binnen als van buiten. Ook vreemde luchtjes kunnen worden weggewerkt door een OZON behandeling.

Prijzen

Complete poetsbeurt in- en exterieur  v.a. € 125,00
Poetsbeurt exterieur v.a. € 75,00
Reinigen interieur  v.a. € 60,00
Ozonbehandeling / Geurverwijdering € 49,50
Koplampen polijsten (twee koplampen) € 60,00
V.i.p.+ behandeling v.a. € 19,50
V.i.p.+ behandeling en auto in de was zetten v.a. € 49,50

 

Lakverzegeling 

Diamondbrite Lakprotectie v.a. € 300,00
Diamondbrite Interieurprotectie v.a. € 135,00
Diamondbrite Ruitencoating v.a. € 40,00

 

Overig

Verwijderen belettering reclame op aanvraag
Bekleding diepreinigen (stoelen en achterbank) v.a. € 50,00
Hemel reinigen v.a. € 30,00
Cabriodak reinigen en sealen (waterafstotende laag) € 70,00

(Alle prijzen zijn incl. 21% btw)

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel ons of kom langs voor een passende offerte!