Financiering

“Ik zal nooit een financiering voor mijn auto aangaan”. Een veel gehoorde kreet op verjaardagen en partijen. Maar laat u niets wijsmaken: 80% - 85% van alle Nederlandse autobezitters heeft zijn of haar auto geheel of gedeeltelijk gefinancierd.
En waarom ook niet? U wilt een fijne, betrouwbare auto rijden, dus waarom dan niet met een op uw wensen en mogelijkheden aangepaste financiering? Vakgarage Mulder kijkt graag met u naar de opties. 

Financieringsproducten

Een goede lening is een kwestie van maatwerk. Wilt u geheel of gedeeltelijk financieren? Samen met u kijkt de verkoopadviseur van Vakgarage Mulder naar uw mogelijkheden, om over alle financieringsvormen de laagst mogelijke rente te behalen. Zo profiteert u altijd van lage maandlasten. Vraagt u onze verkoopadviseurs eens naar de financieringsmogelijkheden.

Autoverzekering

Dat de keuze voor een autoverzekering geen eenvoudige is, is duidelijk. Het aanbod is groot en de onderlinge verschillen zijn vaak minimaal. Vakgarage Mulder weet gelukkig waar het allemaal om draait: snelheid, transparantie en een verzekering op maat. U kunt uw autoverzekering aanpassen aan uw wensen.
Garage Mulder heeft afspraken met diverse verzekeringsinstanties. Als u via Vakgarage Mulder een autoverzekering afsluit kan uw korting oplopen tot wel 20% extra no-claim korting.

Kennis in eigen huis

De verkoopadviseurs van Vakgarage Mulder worden periodiek bijgeschoold en zijn zo op de hoogte van de laatste financiële weetjes. Daarnaast worden zij ondersteund door een groot aantal financierings- en verzekeringsinstanties, zodat uw financiering ook daadwerkelijk maatwerk is. Een financierings- of verzekeringsvoorstel naar uw wensen tegen zeer concurrerende tarieven en voorwaarden. Natuurlijk kunt u er van uitgaan dat uw aanvraag door ons discreet en deskundig wordt behandeld.