Verkoopbemiddeling

Wilt u veilig en vertrouwd uw auto verkopen, tegen de beste prijs en met de minste rompslomp? Plaats uw auto in de hypermoderne, 2.000 m2grote showroom van Vakgarage Mulder, gelegen op een perfecte, centraal gelegen zichtlocatie aan de A6. Als grootste occasiondealer van Almere bemiddelen wij op vakkundige en doelgerichte wijze bij de verkoop. U kunt rekenen op een professioneel BOVAG-autobedrijf. U krijgt één vast aanspreekpunt en  zekerheid dankzij een duidelijke consignatieovereenkomst en taxatie formulier van u te auto.

Vakgarage Mulder bestaat al meer dan 25 jaar in de autobranche. Zet uw occasion in onze showroom op een toplocatie direct langs de snelweg A6 bij Almere en u heeft de grootste kans en de beste prijs bij verkoop van uw glanzend gepoetste auto. Bovendien adverteren wij op alle grote autosites, zoals Autotrader, Autotrack, Autoscout 24 en Gaspedaal. U wordt volledig ontzorgd. Wij nemen u al het werk uit handen. U heeft geen last van kopers aan de deur en u bent ook geen tijd kwijt aan proefritten die niet uitkomen. Wij bepalen samen met u de verkoopprijs én u heeft snel uw geld. Vakgarage Mulder zorgt – na de verkoop – binnen 24 uur voor een correcte financiële afhandeling. 

Onderzoek leert dat 95% van de particuliere autokopers hun auto wil kopen bij een vertrouwd BOVAG bedrijf met de bijbehorende BOVAG garantie. Daarbij willen de kopers proffesioneel advies over verzekeringen en mogelijkheden tot financiering, ook heeft de koper vaak een auto welke hij wilt inruilen. Dit zijn allemaal zaken wat wij voor u uit handen nemen en bij ons wel mogelijk is!

Vakgarage Mulder heeft een uitstekende naam in autobemiddeling. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en de beste service. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken.  Wij rekenen een lage commissie van de verkoopprijs, met een vooraf besproken minimum. Neem direct contact op met dé autobemiddelaar en occasiondealer in Almere, voor een snelle, rendabele en betrouwbare verkoop. Bel (036 – 533 70 58), e-mail (info@vakgaragemulder.nl). 

10 redenen om te kiezen voor autobemiddeling bij Vakgarage Mulder:

  • De beste prijs bij verkoop van u auto.
  • Ook inruil mogelijk.
  • Ultramoderne showroom van 2.000 m2op een toplocatie langs de A6 bij Almere
  • Adverteren op alle grote autosites, zoals Autotrack, Autoscout 24, Autotrader en Gaspedaal
  • Geen wegenbelasting tijdens bemiddeling van u auto. Doormiddel van schorsing. 
  • Lage autobemiddelingskosten (vooraf besproken en contractueel vastgelegd)
  • Geen kopers aan de deur en geen tijd kwijt aan proefritten
  • Duidelijkheid, met prijsbepaling in overleg, één vast aanspreekpunt en consignatieovereenkomst
  • Snelle financiële afhandeling binnen 24 uur
  • Ook bieden wij financierings en garantie mogelijkheden bij verkoop van u auto.